Het programma

Het Programma 

 • Donderdag 12 mei:
  De Donderdag trappen we af met het openingsfeest, “De Bestorming”. Dit euforische feest vindt plaats op het evenementen terrein, het terrein waar de nieuwe Sociëteit gebouwd gaat worden. Om 20:00 gaat het terrein open en om 21:00 zullen we het Lustrum openen in de feesttent. Dit is de aftrap van het hele Lustrum en dit wil je echt niet missen. Het feest op het evenementen terrein vind plaats tot 23:00. Om 23:00 zullen we dan met zijn allen naar de Sociëteit stormen en daar het feestje voortzetten. Deze avond zal in het teken staan van Jeugdige artiesten en DJ’s.

 • Vrijdag 13 mei:
  Daarna is op de Vrijdag van 14:00 tot 17:00 de Constitutieborrel. Dit is het officiële moment waar er geproost zal worden op het 14e Lustrum met belangrijke relaties, Ere-Leden, sponsoren, het Management team, de Presi en de voorzitters van Geledingen en Commissies. Deze borrel vind plaatst in de Sociëteit en is enkel op uitnodiging.

  In de avond vindt er een Nostalgische avond plaats. Namelijk het Lustrum Gala, een evenement wat al jaren werd gevierd binnen onze vereniging. We verzamelen met zijn allen op het evenementen terrein om 19.45. Vervolgens vertrekken de eerste bussen om 20.00 vanaf de Korvetweg naar de Externe Gala Locatie. De dresscode is Black Tie en er zitten veel tradities verbonden rondom het Lustrum Gala. Wil je op de hoogte zijn van de kleding voorschriften en de tradities? Volg dan de Lustrum instagrampagina en bekijk de “Hoe heurt het eigenlijk” video’s om helemaal up to date te blijven. Over date gesproken… Dit gala is een all inclusive gala, dus een drankje aanbieden aan je date is lekker goedkoop dus doe dat ook vooral! Er is een ruim arrangement aan verschillende dranken dus dat moet helemaal goed komen. Deze avond is er live muziek en eindigen we de avond met een gave set van Groove Safari. De eerste bussen zullen weer terug naar de evenementenlocatie rijden rond 01:45.

 • Zaterdag 14 mei:
  Het thema van de Zaterdag is De Eeuwige Amphitryaan en vindt ook plaats op het terrein van de Nieuwe Sociëteit. Op deze dag zullen er veel foodtrucks en drankstands aanwezig zijn en is er een terras opgebouwd om lekker te borrelen en een beetje bij te komen van de avond ervoor. Heb je helemaal geen behoefte om bij te komen en wil je meteen gaan feesten? Ga dan opzoek naar de Hidden Stage of de Karaoke bar. Rond een uurtje of 21:00 begint de feestavond en zullen wij het Lustrum met zijn allen afsluiten in de feesttent. Deze dag zullen er wederom verschillende bands en DJ’s aanwezig zijn. In de kaartprijs zijn een X aantal bonnen inbegrepen om een drankje en een hapje ergens te halen.